Blogging tanfolyam hálózatépítőknek

Kategória: Online tanfolyamok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Blogging tanfolyam hálózatépítőknek

Végre megjelent, elérhető az első blogging tanfolyam nem csak hálózatépítőknek!

Ez egy otthonról elérhető videótanfolyam, amit bármikor elérsz. A tanfolyam örökre a tiéd marad. Ha bármilyen fejlesztést végzek, akkor azt is megkapod!Minden olyan ember, aki szeretne valamit eladni az interneten és mindezt folyamatosan, akkor annak meg kell tanulnia blogolni. Kérdés csak az, hogy honnan és kitől? Jelenleg az egyetlen elérhető blogging tanfolyam Magyarországon ez az, amihez most hozzájuthatsz. Ráadásul olyan embertől, aki ezt csinálja is és nem csak tanítja.

Ez fontosabb, mint gondolnád! Minden, amit itt meg tudsz tanulni az tapasztalatokra, épül, és működőképes technikákat tartalmaznak, amik itt és most működik és neked is működhet, ha alkalmazod. Jelenleg több mint 300 embert hoztam be ezzel a technikákkal közvetlenül, különböző üzletekbe. Ez egy működő letesztelt módszer, ami a hiányzó láncszem lehet az online tevékenységedből. De most ez a tudás a tiéd lehet, és semmi nem akadályoz meg téged, hogy sikeres legyél a saját üzletedben!

Kattints a videóra a további részletekért!

Ne késlekedj

A tanfolyam ára  9900 Ft

Blogging tanfolyam hálózatépítőknek

 

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kattints a piros gombra! Bankkártyás fizetés esetén extra ajánlatokat kaphatsz!

A bankkártyás fizetés a CIB bank biztonságos oldalán történik!

 

 

  Megrendelem  

 

 Átutalással is fizethetsz. Ebben az esetben a választott előfizetés összegét a következő számlára utalhatod:

A számlaadatok: Ács Zoltán István

Raiffeisen Bank: Számlaszám: 12072552-01484775-00100009

(megjegyzésbe írd be a címedet és az e-mail címedet!)

 Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Skype: mlmzoli

Vissza

Címkék : Blogging tanfolyam, Blogolás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.