Használd a Linkelhető Képkészítő szoftvert, ha több kattintást akarsz!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A linkelhető képkészítő egy olyan szoftver, ami már nemcsak egy érdekes dolog, ami növelheti a forgalmadat, hanem szerintem már nélkülözhetetlen, ha rendszeresen linkeket osztasz meg a Facebookon. Nyilvánvaló cél az, hogy azért osztasz meg egy blogbejegyzést, mert valamilyen célod van vele. Első körben a lehető legtöbb emberhez szeretnéd eljuttatni az üzenetedet.

Használd a Linkelhető Képkészítő szoftvert, ha több kattintást akarsz!

             A linkelhető képkészítő használat, önmagában több forgalmat, kattintást hozhat neked.

 

De épp itt van ezzel a probléma, ha a rég megszokott dolgokat alkalmazod, az már nem működik. Miért van ez? Mert a Facebook algoritmusait folyamatosan változtatják. Most, ha megosztasz egy linket, mondjuk a blogodét, akkor, ha újra megosztod, akkor az algoritmus felismeri, hogy ez már meg lett osztva és szinte senkinek nem fogja megmutatni. Ez pedig egy elég nagy akadály.


Tegyük fel, hogy egy szuper bejegyzést csináltál, amit sok embernek akarsz eljuttattatni, de ha a Facebook algoritmusa ezt megakadályozza, akkor ez gond. Csak egy megoldás van erre! Ez a linkelhető képkészítő. Ez mindig új linket generál, ami neked a fontos, ahhoz hogy az üzenetet el tudd juttatni a célközönségedhez.

A Facebook csoportokban megosztott linkek nagy része ugyanaz a link. Ami azt jelenti, hogy a linkek nagy részét nem látják. Ha ugyanazt a tartalmat átalakítod a linkelhető képkészítővel, akkor a te megosztásaidat látják. Aki ezt nem csinálja, annak meg nem. Szerinted ez egy jó ötlet?


Erről bővebben a videóban találsz több infót. Ez a szoftver rengeteg pénzt hozhat neked, ha használod. Lényegében úgy is fogalmazhatok, ha nem használod, akkor pénzt veszíthetsz! Itt tudod beszerezni magadnak:

 

Megrendelem

 

 

Ha szeretnél ingyen online tanfolyamot kapni, akkor regisztrálj be az Online Prosperity Akadémia tréning oldalára és azonnal hozzáférsz a legújabb online mini kurzushoz ingyen!

https://onlineprosperityakademia.hu/app/registration

 

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

Használd a Linkelhető Képkészítő szoftvert, ha több kattintást akarsz!

 

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Linkelhető képkészítő

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.