Ismerd Meg a Valódi Online Hálózatépítés 3 Lépéses Folyamatát!

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Ez a 3 lépés maga a munka, ha már kész van az online rendszered. Ha nincs még meg, akkor feltétlenül keress meg, hogy tudjak ebben neked segíteni. Ha megvan a rendszer, akkor ezt a 3 lépést kell újra és újra megtenned. Első persze az, hogy legyen tartalmad, amit létrehozol. Ez lehet videó, szöveg, vagy ennek a kettőnek a kombinációja. Ez lehet Facebook élőadás is, amit én is alkalmazok. Ezekből össze kell rakni egy blogbejegyzést.

 Ismerd Meg a Valódi Online Hálózatépítés 3 Lépéses Folyamatát!

                                              A Blogolás hozza a pénzt neked az online hálózatépítésben!

Második lépés, hogy ezt be kell rakni a hírlevélküldőbe és kiküldeni a feliratkozóknak. Miért? Mert még nem vagy annyira népszerű, hogy csak úgy a blogodra mennek. neked kell őket odairányítani. a harmadik lépés, hogy rakd ki a Facebookra a blogbejegyzésedet a linkelhető képkészítővel.

Miért azzal? Azért mert 50 vagy akár 100%-kal is több kattintást kaphatsz! Ugye ezt nem kell elmagyaráznom, hogy miért jó neked? Ha még nincs neked linkelhető képkészítőd, akkor keress meg, mert ez nagy előny lehet számodra! Ez nagy vonalakban a munka.

Van még egy fontos dolog ezzel kapcsolatban. Ne akarj túl lenni a blogbejegyzésen! Tudod, fontos, hogy rendszeresen blogolj főleg az elején. 90-120 nap után már átütő eredmények jöhetnek, ha jól csinálod. De ezek nem csak számok!

 Ismerd Meg a Valódi Online Hálózatépítés 3 Lépéses Folyamatát!

                                                 Az amit leírsz a blogodban, adjon értéket a célközönségednek!

 

Nincs értelme létrehozni 120 blogbejegyzést, ha az csak egy felületes írás, amin te akartál túl lenni. Az érdeklődőket nem érdekli, hogy te félsz, lusta vagy, vagy épp nincs kedved írni sokat. Csak az infó érdekli és hogy ez nekem miért jó. Semmi más nem fontos. Úgyhogy szánj rá több időt, hogy a blogbejegyzésben legyen megfelelő, értékes információ a célközönséged felé!

 

 

De ha érdekelnek a részletek, akkor nézd meg a videót most!

Kattints a videóra a részletekért! 

 

 Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen!

Továbbá, ha feliratkozol, akkor letöltheted ingyen a Valódi Online Hálózatépítés könyvem első 4 fejezetét!

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

E-mail: info@networkmarketing.hu

 

Vissza

Címkék : 3 lépés, Online hálózatépítés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.