Mától Black Friday akció az Online Prosperity Akadémiában.

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Tudom, hogy kedd van, hidd el,  De mindenki csak 1 napra hegyezi ez ki, és szerintem az kevés idő, főleg úgy, hogy megoszlik a figyelem. Ezért döntöttem, hogy vasárnap éjfélig él ez az akció.

3 online tanfolyam lesz akcióban és lesz egy új tanfolyam bevezető áron is.

Mától Black Friday akció az Online Prosperity Akadémiában.

         Most komoly kedvezményekkel szerezheted meg a tudást, ami pénzt fog keresni neked!

 

 

Az alaptanfolyam most vasárnapig 9990 Ft helyett 6990 Ft

 

Megrendelem

 

Haladó Blogging tanfolyam 13990 Ft helyett 9990 Ft

 

Megrendelem

 

A negyedéves belsőkör tagság 13990 helyett 9990 Ft

 

Megrendelem

 

Ezeket az árakat nem tudod máskor ebben a formában elérni.

Továbbá egy nagyon fontos új online tanfolyam is elérhető lesz, ami nem más, mint a Haladó Kommunikációs tanfolyam. Ez egy forradalmian új anyag, ami képes kezelni komoly elakadásokat. A részleteket már ebben a videóban is elmondom, de természetesen, a mikor kész lesz a tanfolyam , akkor egy sokkal részletesebb információt fogsz kapni tőlem

Most nézd meg a videót a részletekért!

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Mától Black Friday akció az Online Prosperity Akadémiában.

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Mától Black Friday akció az Online Prosperity Akadémiában.

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Black Friday

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.