Mi az a egy dolog, amit a fejedbe kell vésni, ha sikeres Online Hálózatépítő akarsz lenni?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Van egy alapelv az MLM-ben, ami nem fog változni se az online se az offline hálózatépítésben. Ez nem más, más, mint hogy emberek emberekhez csatlakoznak! 

Ez egy vastörvény és még az online hálózatépítés sem fog ezen változtatni.

 Mi az a egy dolog, amit a fejedbe kell vésni, ha sikeres Online Hálózatépítő akarsz lenni?

                   Az emberek emberekhez csatlakoznak, olyan mint egy vastörvény, ami soha nem fog megváltozni!

Ennek tudatában már látod, hogy miért eredménytelen a Facebookon próbálkozók 99%-a. Ugyanis ezek az emberek kizárólag csak az üzleti ajánlatot nyomják és azt is rosszul. Így nem lehet eredményt felmutatni. Miért? Te belépnél egy vadidegen emberhez, ha nem tudsz róla semmit? Én biztos nem tennék ilyet. Egyszer megtettem régen és hihetetlen nagy tapasztalat volt.

Ezek az emberek lesznek a tájékoztatók, de hozzájuk senki nem lép be. Olyan emberekhez lépnél be, aki komolyan gondolja az üzletet, képzett, lelkes rendelkezik egy vízióval és még biztos lehetne tulajdonságokat felsorolni.

 Mi az a egy dolog, amit a fejedbe kell vésni, ha sikeres Online Hálózatépítő akarsz lenni?

Te is sikeres emberekhez lépnél be szívesen. Más is így van vele. Ha megtanulod a Haladó Blogging Tanfolyam tanait, akkor hozzád akarnak majd belépni!

 

A kérdés a következő: te ilyen vagy? Ha igen ez kiderül rólad a blogbejegyzéseidből? Ha nem akkor a feladat adott. Erről kommunikálnod kell nincs mese. De hogyan? Mert az is lehet probléma, hogy minden tulajdonsággal rendelkezel, de ezt nem tudod, hogyan közöld, hogy ne tűnj nagyképűnek, de túl szerénynek sem.

Erről szól a haladó blogging tanfolyam. Akik megvették már komoly eredményeket értek el és rengeteg felismerésük volt, hogy mit kellene csinálniuk és mit nem csináltak jól eddig.

Itt láthatod ezeket a tapasztalatokat.

 Mi az a egy dolog, amit a fejedbe kell vésni, ha sikeres Online Hálózatépítő akarsz lenni?

Ha érdekel, hogy mit kellene neked tenned, akkor nézd meg a videót!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken, akár már ma!

Ha még bevezető áron akarod megszerezni magadnak a haladó blogging tanfolyamot, akkor már csak 7 napod van erre! 

Kattints ide a haladó blogging tanfolyamodért!

 

Megrendelem

 

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : online hálózatépítés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.