Mi az egyetlen dolog, amit nagyon jól meg kell tanulnod az online hálózatépítésben?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Nyilván van egy rakás dolog, amit az ember megtanul az online hálózatépítésben, de van egy, ami a legfontosabb. Erről részletesen beszélek a videóban.

A legfontosabb, hogy úgy tudd átadni az információt a célközönségednek, hogy ugyanazt értse az az ember, aki nézi a videódat, cikkedet, mint amire te gondolsz. Nem is olyan egyszerű dolog ez. Legtöbbször elbeszélünk egymás mellett. Én gondolok valamire és te másra gondolsz, mint én.

Mi az egyetlen dolog, amit nagyon jól meg kell tanulnod az online hálózatépítésben?

             Vajon mire gondol a hölgy? Nem biztos, hogy arra, amire te. Ugye jó lenne, ha arra gondolna, mint te?

Nekem az kell, hogy legyen a célom, hogy te ugyanazt értsd meg, amit én mondtam neked. Tegnap kiraktam egy idézetes képet az Instagramra és onnan a Facebookra. Teljesen pozitív volt az üzenete. Viszont volt egy ember, akinek teljesen más jutott az eszébe. Annyira abszurd és nonszensz volt, hogy ki is töröltem a kommentjét.

A videóban elmondom, hogy mit írt oda az ember. Előre mondom, hogy elég beteg dolog jutott eszébe egy teljesen pozitív dologról. 

Ebből is látszik, hogy az emberek a legegyszerűbb dolgokat is félre tudják érteni. Képzeld el, hogy a te üzenetedet is félreértik. Nekünk az a célunk, hogy azt értsék az emberek, amit mi mondunk.

Mi az egyetlen dolog, amit nagyon jól meg kell tanulnod az online hálózatépítésben?

Ha azt érti, amit te a célközönséged, amit kommunikálni akartál, akkor sínen vagy.


Ez nem is annyira egyszerű. Épp ezért a mai nappal elkezdtem a Haladó Kommunikációs tanfolyamot, ami erre lesz megoldás.

Ha ezt megtanulod, na, akkor nyílik meg igazán az a lehetőségek tárháza.

Ha érdekelnek a részletek, akkor nézd meg a videót most.

Ha te is szeretnél a Belső kör tagja lenni és számtalan előnyt szerezni, akkor most mindössze 4900Ft ért megteheted és azonnal hozzáférsz 176 db hanganyaghoz és a kedvezményekhez és a zárt Facebook csoportunkon keresztül.

 

 

Megrendelem

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Mi az egyetlen dolog, amit nagyon jól meg kell tanulnod az online hálózatépítésben?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Mi az egyetlen dolog, amit nagyon jól meg kell tanulnod az online hálózatépítésben?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : online hálózatépítés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.