Miért életbevágóan fontos, hogy üzletről kommunikálj és ne a termékekről?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS


Sok érv van mellette, de talán a legfontosabb az, hogy senki vagy csak nagyon kevesen akarnak termékeket venni. Sokkal több ember van, aki viszont pénzt akar keresni. Önmagában ez elég érv, hogy legyen. Másik érv, hogy pénz a hálózatépítésből lehetséges. Termékeladásból nem.

 Miért életbevágóan fontos, hogy üzletről kommunikálj és ne a termékekről?

                      Egy MLM-ben mindig a hálózatépítésből lesz a pénz. Soha nem a termékeladásból!


Most saját bőrömön érzem ezt a különbséget. Új üzletet kezdtem a meglévő mellett. Viszont úgy döntöttem, hogy titokmarketinggel fogom ezt csinálni. Meg is lett az eredménye. Most már több mint 60 ember hívott fel és jó pár be is csatlakozott.

De a titokmarketing videóban az érvek kizárólag az üzletről szóltak! Semmi termék, vagy szolgáltatás. Nem terméket akarok eladni, hanem az üzletet. Ezért is jelentkeztek ennyien.
Neked is ezt kellene tenned. Mert ha ezt teszed sokkal több jelentkeződ lesz. Végül is ez a cél nem?


Ha érdekel, hogy pontosan mit kell tenned, akkor nézd meg a videót most!
 

Kattints a videóra a részletekért most!
 

Kezd el a kommunikációdat és érdemes megfontolni, hogy a titokmarketinget is alkalmazd, mert döbbenetesen hatékony eszköz ez.
Ebben a tanfolyamban tudod ezt a technikát megismerni.

 


Ha szeretnél többet tudni erről, akkor nézd meg a videót most!
 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

 Miért életbevágóan fontos, hogy üzletről kommunikálj és ne a termékekről?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

 Miért életbevágóan fontos, hogy üzletről kommunikálj és ne a termékekről?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Titokmarketing, mlm

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.