Mikor kezd a kommunikációt januárban?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Válasz egyszerű, még ma! Látszólag valamire várnak az emberek, hogy megtalálják az ideális pillanatot a kommunikációra. Pedig ez most jött el.
Tegnap nálam ez elég nyilvánvaló volt. Elkezdtem kommunikálni egy új üzletet a titokmarketing alapján és brutális mennyiségű telefonhívást kaptam. Ez nekem egyértelmű volt, hogy az emberek keresik a lehetőséget, de csak azt találják meg, aki kommunikál.

Mikor kezd a kommunikációt januárban?

       A titokmarketing alkalmazása, még sikeresebbé tehet téged!


Nálam egy plusz csavar maga a titokmarketing volt. Erről beszéltem legutóbb a belsőkör hanganyagban és Haladó Blogging tanfolyamban is. Ennek lényeg, hogy csak az üzlet fő paramétereit mondtam el semmi mást. Se a nevét, se a szolgáltatásokat, csak a lényeget. A videó végén csak annyi volt, hogy ha érdekel, akkor hívjál fel. Még olyan is felhívott, aki benne van abban az üzletben.


Soha nem volt még ennyi érdeklődésem egyetlen videómra se. Úgyhogy nagyon meggondolandó neked is, hogy ez alapján kommunikálj. 
Én azt látom, hogy most ha elkezdesz kommunikálni, akkor nagyon komoly esélyeid vannak, mert akik bealudtak azok hátrányba kerülnek hozzád képest. Sokkal nagyobb tered van, mint előtte. Ráadásul, amíg a többiek felébrednek, akkor te már lendületben vagy és ez nagy előny lehet számodra is.
Tehát nincs mire várni. Kezd el a kommunikációdat és érdemes megfontolni, hogy a titokmarketinget is alkalmazd, mert döbbenetesen hatékony eszköz ez.
Ebben a tanfolyamban tudod ezt a technikát megismerni.


Ha szeretnél többet tudni erről, akkor nézd meg a videót most!
 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Mikor kezd a kommunikációt januárban?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Mikor kezd a kommunikációt januárban?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Titok marketing

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.