Mit Kell Tenned, Ha Nincsenek Feliratkozóid?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Ez egy elég fontos kérdés, mert ebből lesznek a vásárlók és a csatlakozók. A videóban részletesen beavatlak abba a folyamatba, amit tenned kell a Valódi Online Hálózatépítés alkalmazása során. Ezek annyira erőteljes technikák dolgok, amiket ha használsz, akkor gyökeresen megváltozik az eredmény.

Mit Kell Tenned, Ha Nincsenek Feliratkozóid?

                                       Szeretnéd, ha végre jól mennének a dolgaid az online hálózatépítésben?

Feliratkozók gyűjtésé a feladatunk, akik önként iratkoznak fel, mert alapvetően érdekli az amiről beszélünk. De önmagában a tények felsorolásával nem megyünk semmire. Pedig a Facebook csoportokban pont ilyen kommunikáció zajlik. Csodálkoznak, hogy semmi eredménye nincsen. A valódi online hálózatépítők biztosra mennek, és bevált technikákat alkalmaznak. Ezeket a technikákat mondom el neked a videóban.

Ezek olyan fontos dolgok, amiket írásban nem tudnék neked érthetően elmondani. De ha megnézed a videót, akkor világossá válik, hogy mit rontottál el eddig. Van egy példám is erre. 2 napja beszéltem az egyik munkatársammal, aki online dolgozik. elmondta, hogy nincsenek feliratkozói. Elmondtam neki egy egyszerű technikát. Elkezdte alkalmazni azonnal és már aznap megvolt az első feliratkozója! Erről is beszélek a videóban!

Ennyire erőteljesek ezek a technikák.

Mit Kell Tenned, Ha Nincsenek Feliratkozóid?

                            Erőteljes egyszerű online hálózatépítés trükkök segítenek a holtpontról elmozdulni.

 

Ha érdekelnek ezek, akkor nézd meg a videót most!

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken.

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Ha feliratkozol, akkor ingyen letöltheted a Valódi Online Hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Mit kell tenned?, Feliratkozók gyüjtése

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.