Mit kellene megosztanod a Facebookra ha sikert akarsz az online hálózatépítésben?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Először is ne mindig ugyanazt. Ezt teszi a megosztók legalább 90%-a Ugyanaz a szöveg ugyanaz a kép megosztva ezerszer. Ez nyilván nem működik. A videóban elmondom, hogy pontosan miért nem működik ez.

Másik fontos dolog, hogy ne magunknak írjunk, hanem a célközönségnek. Persze a mi gondolatain legyenek, de mégis csak valamilyen céllal tesszük ezt. Jó az, ha neked tetszik a cikk, de azért inkább a célközönségednek kellene értékelni. 

Mit kellene megosztanod a Facebookra ha sikert akarsz az online hálózatépítésben?

       Ha ismered a célközönséged problémáját és meg is tudod oldani, akkor biztosan eléred a célodat!

Ez csak akkor lehetséges, ha megszólítod őket. Nekik írsz az ő problémájukról és megoldást adsz nekik erre. Ez a feladat. te sem olvasol el semmit, ami téged nem érint, vagy nem érdekel. Ha rosszul van megfogalmazva a cikk, vagy rossz címe van akkor nem fognak rákattintani.

Ezért a címadás is lényeges, hogy már ott legyen valamilyen infó, ami megfogja a célközönségedet. Szóval nem magadnak írj, hanem akiket meg akarsz szólítani.

Legyél változatos. Próbáld az üzletedet a lehető legtöbb oldaláról bemutatni. Ha valaki felmegy a blogodra és elkezdi visszanézni a régebbi bejegyzéseket, akkor lehessen valamilyen folyamatot, tervszerűséget látni. 

De persze ez nem mindig egyértelmű mindenkinek, hogy ezt hogyan lehet megtenni jól. Ezért is bővítem a ki a belső kör tagságot. Nem csak az a 176 hanganyag lesz elérhető számodra, hanem heti videós oktatások, kedvezmények már most elérhetők. 

De a legfőbb célom, hogy minél inkább kiszolgáljam azokat az embereket, akik belsőkör tagok lesznek. Ez azt jelenti, hogy olyan dolgokkal, problémákkal akarok foglalkozni, ami téged foglalkoztat és elakadtál. Szóval megoldását szeretnék adni neked a kommunikációs problémáidra.

Mit kellene megosztanod a Facebookra ha sikert akarsz az online hálózatépítésben?

   Belsőkör tagként megkaphatod a megoldást a problémáidra, ami az online hálózatépítés során felmerül!

 

Ha érdekelnek ezek a dolgok, akkor nézd meg a videót a részletekért!

Kattints a videóra a részletekért most!

Ha te is szeretnél a Belső kör tagja lenni és számtalan előnyt szerezni, akkor most mindössze 4900Ft ért megteheted és azonnal hozzáférsz 176 db hanganyaghoz és a kedvezményekhez és a zárt Facebook csoportunkon keresztül.

 

 

Megrendelem

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Mit kellene megosztanod a Facebookra ha sikert akarsz az online hálózatépítésben?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Mit kellene megosztanod a Facebookra ha sikert akarsz az online hálózatépítésben?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Facebook

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.