Mit posztolj a Facebookon, ha sikeres online hálózatépítő akarsz lenni?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

A válasz nem egyértelmű, mert a legtöbb ember arra gondol, hogy az üzletről kell minél több infót megosztani. A helyzet az, hogy ez csak részben igaz. A videóban részletesen elmondom, hogy mit kell megosztani az üzleti megosztásokon kívül.

Amit mindig elmondok, hogy ha sikeres akarsz lenni, akkor be kell tartanod a legfőbb MLM alapelvet. Ez nem más, mint, hogy emberek emberekhez csatlakoznak és nem az üzlethez. Ez azt jelenti, hogy megismerhetővé kell magadat tenni. 

Mit posztolj a Facebookon, ha sikeres online hálózatépítő akarsz lenni?

                     Ha sikeres online hálózatépítő akarsz lenni, akkor mást kell tenned, mint amit gondolsz.

Ugyanis, ha megosztasz egy olyan infót, amit érdekesnek talál a célközönséged, akkor biztos, hogy meg fogja nézni a profilodat az illető. Legalábbis a többség biztos. Én ezt tenném. Senki nem akar egy vadidegenhez belépni úgy, hogy valamilyen infót ne tudjon róla.

Márpedig, ha a profilodat valaki megnézi, akkor arról valami ki fog derülni. Ha politikai agresszív cikkeket osztasz meg vagy bármilyen megosztó infót, ami az emberekből indulatot vált ki, akkor vesztettél. Rengeteg ilyet láttam a választások környékén. Ezek az emberek minimum a célközönségük felét elvesztette.

Ezért jobban jársz, ha olyan infót osztasz meg, ami alapvetően pozitív. Lehet ez vicces képek, videók. Motiváló, idézetes képek, videók. Minden olyan, amiből az derül ki, hogy te egy pozitív személyiség vagy. Miért fontos ez? Azért mert erre vevők az emberek. Ilyen szponzorokat keresnek. Nem agresszív megvadult embereket, akik inkább negatívak, mint pozitívak.

Mit posztolj a Facebookon, ha sikeres online hálózatépítő akarsz lenni?

                          Te is a csúcsra kerülhetsz, ha alkalmazod a valódi online hálózatépítést.

 

A másik, hogy ne csak üzleti poszt legyen a profilodon, hanem más is. Egyrészt ne legyen egyoldalú, másrészt az üzleti posztok sokkal kevesebb lájkot kapsz. Ami pedig szélsőséges esetben akár azt is jelentheti, hogy szinte senki nem fogja látni a megosztásaidat. Pedig te nagy gonddal készítetted el.

De, hogy mi a megoldás és mit kell tenned, ahhoz, hogy sikeres online hálózatépítő legyél, azt a videóban mondom el neked.

Kattints a videóra a részletekért most!

A Haladó Blogging Tanfolyamot már csak 2 napig tudod megszerezni magadnak Október 31. –ig kedvezményes bevezetőáron, amiben szerepel a titokmarketing is.

Kattints ide az otthonról végezhető Haladó Blogging Tanfolyamodért! (nem kell eljönni sehova)

Bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

 

 

Megrendelem

 

 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

 

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Mit posztolj a Facebookon, ha sikeres online hálózatépítő akarsz lenni?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Mit posztolj a Facebookon, ha sikeres online hálózatépítő akarsz lenni?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Facebook

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.