Online Automata Coaching

Kategória: Online tanfolyamok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Online Automata Coaching

Az automata coaching tulajdonképpen egy nagyon komoly videótár. Tartalmaz mindent, ami csak felmerült vagy felmerülhet a Valódi Online Hálózatépítés során. Nem csak az értékesítési csatorna létrehozását, hanem az azt követő munka minden egyes lépését. Ezen kívül azt is bemutatom, hogy hogyan lehet egy ilyen rendszert duplikálni a munkatársak számára: Erről soha senki nem írt egyetlen szót se sehol! Nem csak hogy lehetséges a másolódás az online hálózatépítésben, hanem el is mondom, hogy ezt hogyan kell csinálni! Erről sem beszélt még senki erről! Tudnod kell, hogy ez nem egy statikus tanfolyam, hanem egy folyamatosan bővülő videótár.

Ha felmerül egy kérdés, amire nem kaptál választ, akkor, ha kéred, én szívesen csinálok róla egy videót. Természetesen az újdonságokról is mindig lesz egy videó. Ezekért a frissítésekért természetesen nem kell fizetned később! Ez egy egyszeri díjas coaching, ami tartalmaz minden későbbi frissítést! Igazából nem teljesen automata, mert ugyanúgy segítek a hírlevelek megírásában és a technikai dolgokban csak nem kell egy órát ott ülni, mert a videóban elmondok mindent, csak ha elakadsz, persze ott vagyok és segítek. Nem kell alkalmazkodnod, hozzám, mert egy 24 órás segítséget kaphatsz a videókon keresztül.

Nem kell időpontokat sem egyeztetni, csak szólsz és rövid időn belül ott vagyok skype-on és megmutatom a megoldást azzal kapcsolatban ahol elakadtál. Az a célom ezzel az automata coachinggal, hogy ne legyen olyan kérdés, amire ne találnád meg a választ a jelenben és a jövőben. További részleteket a videóban találsz!

Online Automata Coaching

Ne késlekedj

Az automata coaching ára  most mindössze 9990 Ft

   

 

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kattints a piros gombra! Bankkártyás fizetés esetén extra ajánlatokat kaphatsz!

A bankkártyás fizetés a CIB bank biztonságos oldalán történik!

 

 

    Megrendelem  

 

 

Bankszámlára utalásnál

A számlaadatok: Ács Zoltán István Raiffeisen Bank:

Számlaszám: 12072552-01484775-00100009

(megjegyzésbe írd be a címedet és az e-mail címedet!)

 

 

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Skype: mlmzoli

Vissza

Címkék : coaching, online coaching, Automata coaching

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.