Online Hálózatépítés Oktatás - A siker titka: pont az ellenkező módon kommunikálj, mint a többiek. Na de hogyan?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Ma Magyarországon 3 dologhoz ért mindenki, a foci a politika és az MLM. Ehhez képest az első kettőnél nem igazán vannak pozitív példák. Az MLM-ben nagyon kettős a dolog, mert vannak igazán jó hálózatépítők, de rengeteg olyan ember, aki nagyon rosszul csinálja.

Akik rosszul csinálják, azok általában a saját fejük után mennek, mint ha be lenne kódolva az emberekbe az MLM tudás. Pedig nincs. Ezért aki megtanulja az elképesztő sikereket tud elérni a többiekhez képest. Kérdés, hogy te ilyen vagy e?

Online Hálózatépítés Oktatás - A siker titka: pont az ellenkező módon kommunikálj, mint a többiek.  Na de hogyan?

    Ha valaki a saját feje után megy, akkor ilyen képeket fog vágni, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnék.

De mit kell megtanulni? Sorolhatnám, hogy az alapokat, blogolni stb, de, ha egy mondatban kellene összefoglalnom, akkor online kommunikálni. Minden sikeres eladás, siker mögött sikeres, hatékony kommunikáció van offline is.

Online meg pláne ez kell hozzá. Probléma az, hogy ezt a világon senki nem tanítja főleg nem hálózatépítőknek. Kivéve én. Lehet, hogy ez most nagyképűnek hangzik, de így van. De azért tudom ezt tanítani, mert én csinálom azt, amit tanítok és tanulom is sikeres online marketingesektől.

Ha megtanulod az online kommunikációs alapokat és később a haladó online technikákat, akkor szó szerint bármit el tudsz adni bárkinek. Legyen ez üzlet, termék, szolgáltatás vagy saját magadat.

Ez az, amit ha tudsz, akkor pont az ellenkezőjét fogod csinálni, mint a többiek. Ezért leszel te sikeres, méghozzá kiszámíthatóan, míg a többiek csak próbálkoznak.

Online Hálózatépítés Oktatás - A siker titka: pont az ellenkező módon kommunikálj, mint a többiek.  Na de hogyan?

            A siker kiszámítható, ha ismered és használod az online kommunikációs technikákat!

 

Ha szeretnéd megismerni a haladó, titkos online kommunikációs formulákat, akkor kattints ide!

Ha további részleteket akarsz, akkor pedig nézd meg a videót most!

Kattints a videóra a részletekért most!

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Online Hálózatépítés Oktatás - A siker titka: pont az ellenkező módon kommunikálj, mint a többiek.  Na de hogyan?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Online Hálózatépítés Oktatás - A siker titka: pont az ellenkező módon kommunikálj, mint a többiek.  Na de hogyan?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : online kommunikáció

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.