Online Hálózatépítés Oktatás - Ajánlott könyvek az online sikeredhez

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Teljesen világos, ha sikeres akarsz lenni online, akkor folyamatosan követnünk kell a változásokat. A Facebook radikálisan csökkentette az eléréseket, miközben az Instagrammon egyre fontosabb jelen lenni. Beláthatod, hogy erre a reagálni kell, de hogyan. Pontosan ezért mutatom be ezeket a könyveket, mert ezek most létfontosságúak lehetnek neked meg nekem is a további fejlődéshez.

Online Hálózatépítés Oktatás - Ajánlott könyvek az online sikeredhez

Ez az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam!


A videóban erről beszélek, hogy miért épp ezeket a könyveket olvasom, és neked miben tudnak segíteni. Ezekre a változásokra muszály reagálni, mert ugyanazt az eredményt ugyanazzal a technikával már nem lehet elérni. De ha most megtanulod ezeket, akkor szinte behozhatatlan előnyöd lesz a többiekhez képest. 

Online Hálózatépítés Oktatás - Ajánlott könyvek az online sikeredhez

Ebben a könyvben vannak az Instagram titkai, amik téged nagyon sikeressé tehetnek!


Miért? Mert a többség nem akar tanulni. Azt hiszik, hogy jók, úgy ahogy vannak. Az, hogy így gondolja néhány ember ezt, nem biztos, hogy neked is így kell gondolkodni. Ha engem követsz és nézed a blogbejegyzéseimet, akkor valószínű változtatni akarsz. Jól teszed!
Ha kíváncsi vagy, mit kell tenned és, hogy mit adhatnak neked ezek a könyvek, akkor nézd meg a videót most.

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Online Hálózatépítés Oktatás - Ajánlott könyvek az online sikeredhez

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Online Hálózatépítés Oktatás - Ajánlott könyvek az online sikeredhez

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

Ha nem akarsz több időd veszteni és most akarod ezt a tudást, akkor kattints a gombra most!

 

Megrendelem

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Könyvek, marketing könyvek, online marketing könyvek

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.