Online hálózatépítés oktatás- Hírek újdonságok - Mikor és mit ossz meg a siker érdekében?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Rengeteg újdonság lesz, ami egyszerűbbé teszi a te online oktatásodat. 1 helyen lesz az összes tanfolyam nemsokára. Ugyanazzal a jelszóval be tudsz lépni az általad létrehozott felhasználónévvel és jelszóval.

Fontos infó még, hogy ma még elérheted akciósan a belsőkör tagságot, ahol most 169 hanganyag elérhető számodra haladó online hálózatépítésről. El tudod képzelni, hogy milyen előnye lehet ez számodra? Micsoda növekedést érhetnél el? Mennyi időt és pénzt spórolhatnál meg, ha nem ülnél a problémán?

Egyértelmű előny lenne ez számodra. Itt tudod megvenni akciósan még ma!

Új helyen lesznek ezen túl a cikkek az online hálózatépítésről. Ez a www.networkmarketing.hu, ahol épp most olvasod ezt a cikket. Ez egy haladó blogolásra alkalmazható rendszer, aminek a hátterében rengeteg hasznos szoftver fut, ami elképesztő mértékben tudja növelni a hatékonyságodat, ha tényleg blogolsz.

Ehhez a rendszerhez lesz haladó kulcsrakész rendszer illetve haladó bloggingtanfolyam is.

Továbbá már készül a Valódi Online Hálózatépítés könyv 2. rész is.

Online hálózatépítés oktatás- Hírek újdonságok - Mikor és mit ossz meg a siker érdekében?

Te olvastad már a Valódi Online Hálózatépítés 1. részt?

 

Az újdonságokról bővebben a videóban beszélek.

 

 Na, nézzük, akkor a mai témánkat. Mikor és mit ossz meg a blogodon?

A mikorról a videóban beszélek, de, hogy mit ossz meg és mivel, arról itt. Mindenképpen blogbejegyzést rakj ki a Facebookra. Továbbá linkelhető képkészítővel. Erről beszéltem az előző cikkben. Ha szeretnél hozzájutni, akkor szólj és segítek hozzájutni.

Online hálózatépítés oktatás- Hírek újdonságok - Mikor és mit ossz meg a siker érdekében?

Ki mondta, hogy az online hálózatépítés bonyolult?

 

Nem javaslom megosztásra, a reklámszagú csak tényeket felsoroló tömeges megosztást, mert ez nem működik kiszámíthatóan és megsérti a legnagyobb MLM alapelvet. A blogbejegyzésben, ha már jól megy neked, akkor legyen videó. Ha nem megy ez neked, akkor maradj az írásnál.

Az írás a te véleményedet tükrözze, ahogy te látod. Leginkább történeteken, saját megfigyelésen alapuljon. Persze itt lehet benne még más ember sztorija és megfigyelései, de a saját a legjobb. Leginkább egy tudósítás legyen az üzletedről. Persze előnyöket kiemelve és a végén legyen cselekvésre szólítás.

Ezt rengetegen kihagyják, pedig ez lenne a lényege. Például, kattints ide bővebb infóért. Ide lehet rakni a feliratkozó linkedért. Továbbá, regisztrálj be itt ezen a linken. Ide rakhatod a regisztrációs linkedet. Persze, az is legyen benne, hogyha bármi kérdésed, van, akkor keress bátran. Oda pedig írd meg az elérhetőségeidet.

Tehát legyen tovább lepési lehetőség.

Ha még több infót szeretnél a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor indítsd el a chatbotot, amin keresztül le tudod tölteni ingyen a Valódi Online Hálózatépítés könyv első 4 részét.

Bármi kérdésed van, keress bátran az alábbi elérhetőségeken

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Telefon: 36706329859

E-mail: Info@networkmarketing.hu

 

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Blogolás, Facebook

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.