Online hálózatépítés oktatás - Hogyan tudsz a saját üzleteddel egyfajta Laptop Lifestyle életet kialakítani?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Szerintem kivétel nélkül mindenki azért kezdi el az MLM-et, mert pénzt akarnak keresni és persze egy sokkal jobb életstílus. Erre bármelyik komoly MLM üzlet alkalmas. Viszont, hogy online lehessen mindezt elérni, arra nem minden hálózatos lehetőség alkalmas. Azok, akik tiltják az online munkát és igen 2018-ban van ilyen cég, azokkal ezt lehetetlen megcsinálni. Sose dolgoznék ilyen cégnél! Ugyanis semmi jót nem jósolok ezeknek a cégeknek.

Online hálózatépítés oktatás - Hogyan tudsz a saját üzleteddel egyfajta Laptop Lifestyle életet kialakítani?

               A Laptop Lifestyle elérhető számodra is, ha megtanultad az alapokat az Online Prosperity Akadémiában.

Márpedig az biztos, hogy arra van igény, hogy online lehessen dolgozni egy cégnél. Ahol nem lehet azok a cégek veszíteni fognak. A Laptop Lifestyle lényege, hogy van egy olyan online rendszered, amit bárhonnan tudsz irányítani és nem vagy helyhez kötve. Persze az még kevés, hogy van egy értékesítési csatornád, de mindenképpen alapfeltétel. Ha ez megvan, akkor már csak azt kell megtanulni, hogy hogyan kell hatékonyan kommunikálni, hogy elérd ezt az életstílust.

 

Épp ezt tanítom az Online Prosperity Akadémiánál. Mindent megtanulhatsz otthonról. Nem kell sehova se elmenni és örökre hozzáférsz a tananyaghoz.Ha megtanultad és van egy rendszered, akkor már csak alkalmaznod kell a tudást és csak idő kérdése, hogy elérd a Laptop Lifestyle-t.

De, hogy pontosan, hogy néz ez ki, azt a videóban mondom el neked!

Online hálózatépítés oktatás - Hogyan tudsz a saját üzleteddel egyfajta Laptop Lifestyle életet kialakítani?

                        Ez számodra is elérhető, ha megtanulod, hogy mit kell tenni a Laptop Lifestyle-hoz

 

Kattints a videóra a részletekért most!

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Laptop Lifestyle, online hálózatépítés, Online MLM

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.