Online Hálózatépítés oktatás - Milyen rejtett tulajdonságai vannak még a linkelhető képkészítő szoftvernek?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 Nem csak az a lényege, hogy kétszer annyi kattintás kaphatsz, mint egy normál linken, hanem rengeteg más lehetőséged is van, ami egy sima worpress linken nem lehetséges. A videóban részletesen elmondom a lehetőségeidet.

Ha használod a linkelhető képkészítőt, akkor olyan címet adhatsz neki, amit csak akarsz. Nyilván bármilyen képpel kirakhatod. Senki nem követi, hogy mit raktál ki eddig. De, ha ugyanazt kirakod más képpel és más címmel, akkor tesztelheted a közönséged reakcióját. Nem mindenki reagál ugyanarra.

Online Hálózatépítés oktatás - Milyen rejtett tulajdonságai vannak még a linkelhető képkészítő szoftvernek?

          Óriási előny, hogy tudod tesztelni a munkádat,mert így sokkal hamarabb rájössz, hogy mi működik!

Ráadásul, ha rossz címet adtál egy jó blogbejegyzésnek, akkor ez ki is tud derülni, ha használod a linkelhető képkészítőt, mert egyrészt látod a kattintások számát, másrészt pedig látod, hogy ugyanaz más címmel esetleg jobban teljesít.

Ráadásul egy idő után a statisztikában láthatod, hogy milyen típusú címre reagálnak jobban, így a jövőben sokkal jobban el tudod találni a célközönségedet. 

Ha valami miatt nincs időd, vagy kedved új tartalmat létrehozni, akkor is nagyon hasznos lehet neked a linkelhető képkészítő, mert a régebbi blogbejegyzést előveszel, új képpel, adsz neki új címet és ki tudod rakni anélkül, hogy unalmas lennél.

De, hogy mire alkalmas még és milyen hasznot tud neked hozni a linkelhető képkészítő szoftver, azt a videóban mondom el neked.

Kattints a videóra a részletekért most!

Ha szeretnél te is ilyen szoftvert, akkor szólj és segítek szerezni neked ilyet!

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Vagy kattints a képre most!

Online Hálózatépítés oktatás - Milyen rejtett tulajdonságai vannak még a linkelhető képkészítő szoftvernek?

 A chatboton keresztül minden infót megkapsz gyorsan, ami Valódi Online Hálózatépítésről szól! Továbbá le tudod tölteni a valódi online hálózatépítés könyv első 4 fejezetét!

 

Online Hálózatépítés oktatás - Milyen rejtett tulajdonságai vannak még a linkelhető képkészítő szoftvernek?

Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Vissza

Címkék : Linkelhető képkészítő

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.