Online Hálózatépítés Oktatás - Milyen Témákat Válassz, Ha El Akarod Adni Az Üzletedet Online?

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Erről szól a legújabb Facebook élő videóm. Alapvetően három dologról lehet beszélni. Termékekről, kompenzációs tervről és a lehetőségről. De nem elég ezeket egyszerűen leírni, mert így nem fogsz semmilyen eredményre jutni. Amikor dezodort hirdetnék, akkor sem azt írják le, hogy használd ezt, mert nem leszel büdös. Hanem történeteken keresztül adják el a termékeket.

Online Hálózatépítés Oktatás  - Milyen Témákat Válassz, Ha El Akarod Adni Az Üzletedet Online?

      Ha ezt látod, akkor rájössz, hogy több kell az eladáshoz,mint hogy nem fogsz izzadni, ha ezt  használod.

Semmilyen terméket nem reklámoznak önmagában a tulajdonsága alapján. Ez kevés. Most nézd meg, hogy te mi alapján mutatod be a termékedet! Csak nem a tulajdonságai alapján? Nagy valószínűség szerint igen. Ez az első probléma.

Pontosan ugyanez a gond a kompenzációs tervvel. Amíg valaki nincs bent az adott üzletben, addig, szinte biztos, hogy nem érti meg a kompenzációs tervet rendesen. Te se én sem értettem a kompenzációs tervet, mielőtt beléptem volna. Ezért ezt is rendesen meg kell magyarázni, hogy megértsék. Kérdés az, hogy megéri e? Mert nem igazán ez a legfőbb kérdés és majdhogynem lényegtelen a többi kérdéshez képest.

A lehetőség elmagyarázása egyszerű megfogalmazásban, na, ennek már van értelme. Ez fogja neked hozni az eredményt konkrétan. Ezért ez a munka az online hálózatépítésben. Ezt hívják blogolásnak.

Online Hálózatépítés Oktatás  - Milyen Témákat Válassz, Ha El Akarod Adni Az Üzletedet Online?

                          Az Online Prosperity Akadémia Blogging tanfolyamai a megoldás az online pénzkeresésre!

 

Kérdés csak annyi, hogy most kezded ezt, vagy esetleg már blogoltál valaha. Mert, ha most kezded, akkor az alap online blogging tanfolyam kell neked. De ha már blogoltál és megtanultad az alapokat, akkor a vadonatúj haladó blogging tanfolyam, amire szükséged van. Ezek használatával biztosra mehetsz, és nem kell találgatnod többet!

Ha érdekel, hogy mindezeket hogyan kell kommunikálni, hogy eredményeid legyenek, akkor nézd meg a videót!

Kattints a videóra a részletekért most!

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Online hálózatépítés, Valódi Online Hálózatépítés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.