Online kommunikációs tanfolyam hálózatépítőknek

Kategória: Online tanfolyamok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Online kommunikációs tanfolyam hálózatépítőknek

Ez egy otthonról elérhető videótanfolyam, amit bármikor elérsz. A tanfolyam örökre a tiéd marad. Ha bármilyen fejlesztést végzek, akkor azt is megkapod! Ilyen tanfolyam tudomásom szerint nem elérhető Magyarországon, de gyanítom külföldön sem. Tehát ezt a tudást nem tudod máshonnan beszerezni! Különösen nem hálózatépítőknek! Ez azért fontos, mert a megfigyelésem szerint ez a leggyengébb láncszem az online hálózatépítésben, de gyanítom nem csak a hálózatépítőknek! Ebből a tanfolyamból megtanulhatsz különböző kommunikációs technikákat. 8 modulból áll. Minden modulban másról van szó és egy-egy modul 45 perces videó van. Néhány téma a teljesség igénye nélkül: Online és offline kommunikáció különbsége Írott és a videókommunikáció Ingerszavak használata Hogyan kommunikálj a közösségi médiában? …és további nagyon érdekes témák. Ez a tanfolyam megtanít online gondolkodni. Ez azért fontos,mert ha sikeres akarsz lenni online, akkor az offline gondolkodást itt el kell felejteni! A tanfolyam ebben tud segíteni többek között.További részleteket a videóból tudsz meg.

Online kommunikációs tanfolyam hálózatépítőknek

Ne késlekedj

A tanfolyam ára most 9990 Ft 

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kattints a piros gombra! Bankkártyás fizetés esetén extra ajánlatokat kaphatsz!

A bankkártyás fizetés a CIB bank biztonságos oldalán történik!

 

 

Megrendelem

   

 

Bankszámlára utalásnál

A számlaadatok:

Ács Zoltán István Raiffeisen Bank:

Számlaszám: 12072552-01484775-00100009

(megjegyzésbe írd be a címedet és az e-mail címedet!)

Üdvözlettel

 Ács Zoltán Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon:

 70/632-9859

Skype: mlmzoli

Vissza

Címkék : Online kommunikációs tanfolyam, Online kommunikáció

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.