Online Prosperity Akadémia alaptanfolyam hálózatépítőknek

Kategória: Online tanfolyamok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

 

Online Prosperity Akadémia alaptanfolyam hálózatépítőknek

Ebből a tanfolyamból megtanulhatod, hogy hogyan működtesd az üzletedet akár 100% online!

Mától teljesen átdolgozva vadonatúj verziót szerezheted meg magadnak!

Ez a módszer nem csak MLM üzletre, hanem bármilyen internetes pénzkeresésre is alkalmazható. Ez lehet affiliate marketing, saját termék piacra dobása, de persze lehet MLM is. Egy biztos ebben a tanfolyamban megtanulhatod, hogy hogyan keresnek pénzt a profik. Én is tőlük tanultam és ebben a tanfolyamban a saját tapasztalatomat és működő módszereket osztok meg amivel te is tudsz online pénzt keresni, bármivel is foglakozol! A teljes munkafolyamatot megismerheted, amit én is sikerrel alkalmazok. Megtudhatod azokat a titkokat, amiket én a legjobbaktól tanultam meg, akik a szakma csúcsát képviselik. Felfedem azokat a titkokat, amiket én is alkalmazok. Megismerheted azokat az eszközöket, amiket használok a munkám során itt ma Magyarországon! Soha többet nem kell a barátaidat zaklatnod, ahhoz hogy sikert érj el akár az MLM üzletedben is. Nincs több felesleges tárgyalás, nincsenek felesleges költségek csak siker! Ezt tudod megtanulni ebből a tanfolyamból! Szerezd be a tanfolyamot és tudd meg a titkot még ma!  

Ez egy otthonról elérhető videótanfolyam, amit bármikor elérsz. A tanfolyam örökre a tiéd marad. Ha bármilyen fejlesztést végzek, akkor azt is megkapod!

 

Online Prosperity Akadémia alaptanfolyam hálózatépítőknek

A teljesen felújított tanfolyam ára

9990 Ft 

 

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kattints a piros gombra! Bankkártyás fizetés esetén extra ajánlatokat kaphatsz!

A bankkártyás fizetés a CIB bank biztonságos oldalán történik!

   

Megrendelem  

 

 

  A számlaadatok: Ács Zoltán István Raiffeisen Bank 

Számlaszám: 12072552-01484775-00100009 (megjegyzésbe írd be a címedet és az e-mail címedet!)

 

  Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Skype: mlmzoli   

Vissza

Címkék : Online Prosperity Akadémia alaptanfolyam, alaptanfolyam

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.