Új Weboldalon Elérhető Az Összes Tanfolyam Az Online Prosperity Akadémiában

Kategória: Blog | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

 Annak idején, amikor létrehoztam az akadémiát,akkor még csak 1 tanfolyam volt. Így egy weboldalon volt elérhető a tanfolyam. De később,amikor jöttek az újabb tanfolyamok, akkor mindegyiket külön oldalra kellett rakni,mert a szoftver nem tudott kezelni több tanfolyamot. Így elég nagy káosz lett. De ennek a káosznak mától vége!

Ma ugyanis elindult a www.onlineprosperityakademia.hu amin megtalálható az összes tanfolyam egy helyen, kivéve a belsőkör tagság. Az ugyanis időkorlátos és sok embernek aktív ez a tanfolyam és ezt nem akartam megszakítani. Ez a belsőkör tagság marad a régi helyén. De az összes többit megtalálod egy helyen. Egy regisztrációval hozzáférsz az összes általad megvett tanfolyamhoz.

Új Weboldalon Elérhető Az Összes Tanfolyam Az Online Prosperity Akadémiában

                                                   Minden fejlődik, így az Online Prosperity Akadémia is

Ezek a tanfolyamok amik eddig voltak mostantól itt elérhetőek azoknak, akik regisztráltak erre az új oldalra. Október közepéig elérhetők a tanfolyamok a régi oldalakon, de utána már csak új oldalon érhetők el a tanfolyamok. Egyes tanfolyamok frissültek, de ezek már csak az új oldalon elérhetők.

Itt tudsz regisztrálni az új oldalra:  https://onlineprosperityakademia.hu/app/registration

Fontos volt ez a változás, mert nem ér véget a fejlesztés. Új haladó tanfolyamok lesznek, amik még magasabb szintre fogja fejleszteni a tudásodat a Valódi Online Hálózatépítés területén.

Ezeket pedig könnyen átlátható módon akartam neked biztosítani.

Új Weboldalon Elérhető Az Összes Tanfolyam Az Online Prosperity Akadémiában

                 Mától kristálytiszta átlátható az összes tanfolyam számodra az Online Prosperity Akadémiában

 

Ha bármi kérdésed van, akkor keress bátran az alábbi elérhetőségeken!

 

Ha gyors válaszokat akarsz az a Valódi Online Hálózatépítésről, akkor pedig indítsd el az Online Prosperity Akadémia chatbotját innen! Ha bármikor vettél valamit az Online Prosperity Akadémiától, legyen ez könyv, vagy bármilyen online tanfolyam, akkor csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz.

A csoportban megkapod a választ a kérdéseidre az online hálózatépítésről. Továbbá számos dolog, csak a tagoknak lesz elérhető! Tagsághoz csak vásárolnod kell valamilyen online tanfolyamot, vagy a könyvet.

 

 

 

 A csoporthoz itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/onlineprosperityakademia/

Ács Zoltán

Online Ügyfélszerzési Specialista

Telefon: 70/632-9859

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:

 

Vissza

Címkék : Online Prosperity Akadémia

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Ács Zoltán vagyok. Már több mint 10 éve a Network marketingből élek. 2013 óta viszont nem csak csinálom, hanem tanítom is. Kifejezetten a Valódi Online Hálózatépítést tanítom és alkalmazom. Fontos, hogy nem csak tanítom :) Írtam egy könyvet és most írom a 2. könyvemet erről a témáról. Létrehoztam otthonról elvégezhető online tanfolyamokat az alapoktól a haladó profi szintig. A könyvek és a tanfolyamok kizárólag az általam megtanult és alkalmazott technikákat tartalmazzák! Csak működőképes dolgot tanítok, amit én a gyakorlatban kipróbáltam. Ezeknek az anyagok használatával képes lehet bárki, bármilyen üzletet magasszinten online működtetni.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.